My Lassy

Friday, 18 November 2011

Aku Bukan Tomboy the Movie

Semalam baru tengok movie ni.. serabut arr... tak sesuai untuk ditayang pada awam. Ada ayat2 dan babak yang tak suka aku tengok. Tapi memang ada pengkid yang perangai macam tu.. terjerit2. suka cari gaduh., pasal awek. hehehe. aku dulu pun macam tu tapi masa sekolah je. pas je sekolah, aku suka lone ranger.. tak suka bergrouping sesama peng kid. Tak suka jadi perhatian ramai.

Dulu masa sekolah pun aku pernah gaduh. Bukan aku yg cari gaduh, tapi peng kid lain. Sebab awek aku ramai. Dia tak puas hati.. nak kacau awek aku , tapi awek aku tak nak. huhuhu.. muka kalau macam orang pecah rumah, ada hati nak rampas awek aku laa.. hehehehe.. Cuba tgk aku ni.. relax jer.. dah lah cute, hensem, romantik.. ada gaya.. ewahhhh... G.M.K tu aku punya tag line. GAYA MUTU KEUNGGULAN. 

Aku memang jadi rebutan masa sekolah dulu. hehehehe.. bukan nak puji diri.. tapi kenyataan beb. Lepas sekolah pun jadi rebutan, sampai lah sekarang. Aku pun tak faham. Mungkin karisma aku ni kuat sangat.. ewahhh. perasan lagi aku ni.

Kepada bekas awek awek ku sekalian dan juga kepada awek ku.. cecuba explain kat aku ni.. apa yang buat korang fall in love dengan aku? Sehingga aku ni jadi pujaan ramai? Adakah kerana aku ni hensem? Cute? Romantik? Sex yang hebat? Caring? Atau aku ada sentuhan yang berkaranzzz sehingga kamu semua kecundang..? hehehehehe... mmmmmm susah nak aku ramalkan atas sebab apa mereka2 semua fall in love dengan aku?

1 komen komen seksi anda:

Princess Sidah said...

Awak,saya nak kawan dengan awk tp tak nak lebih2 sbb awk ada awek..
lovelyadam94

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com